Οιτη 2011




Έχει έρθει η ώρα που όλοι μας περιμέναμε μια ολόκληρη χρονιά… μια χρονιά που πέρασε με πολλές προσκοπικές δράσεις και όμορφες εκδρομές, μια χρονιά που δεν θα μπορούσε να κλείσει με άλλο τρόπο,
την φετινή μας κατασκήνωση!
Ίσως έχεις ήδη πληροφορηθεί ότι η κατασκήνωση φέτος θα γίνει στις 18 με 29 Ιουλίου, στο Κυριακοχώρι στο καταπράσινο από πλατάνια και έλατα βουνό της Οίτης, Αυτό που μάλλον δεν ξέρεις όμως είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό μέρος από αυτά που ίσως να έχεις συνηθίσει! Το τοπίο είναι συναρπαστικό και μαγευτικό ,ένα τοπίο πλούσιο από φυσικές ομορφιές. Το επιτελείο σου από τώρα έχει προετοιμάσει όλες τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει το φετινό πρόγραμμα με πολλές καινούριες δραστηριότητες που μόνο σε ένα τέτοιο μέρος θα μπορούσαν να γίνουν. Το πρόγραμμα έχει φτιαχτεί σύμφωνα με τις υψηλές δυνατότητες που έχετε δείξει φέτος και ανταποκρίνεται απόλυτα στον βασικό στόχο της κατασκήνωσης… να περάσουμε όμορφα!
Θέλω και περιμένω από σένα να διαβάσεις προσεκτικά αυτό το φυλλάδιο, που σου δίνει αναλυτικές πληροφορίες για την κατασκήνωση.
Όπως θα δεις παρακάτω υπάρχουν τα ατομικά και ενωμοτιακά εφόδια που θα χρειαστείς εσύ και η ενωμοτία σου, ώστε να είστε σωστά προετοιμασμένοι για την κατασκήνωση.
Επίσης, υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία που θα πρέπει να μελετήσεις πριν έρθεις με την ενωμοτία σου.
Κάθε σελίδα αυτού του φυλλαδίου έχει τον δικό της σημαντικό σκοπό.
Εύχομαι και αυτή η κατασκήνωση να είναι για σένα όσο σημαντική είναι και για εμένα, και μετά από χρόνια να την σκαφτόμαστε και να μας πλημυρίζουν συναισθήματα χαράς.

Πάντα Ψηλά & Προσκοπικά
Κένταυρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: