10η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής





Στο πλαίσιο του προγράμματός της και όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Αττικής οργανώνει την επετειακή 10η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε.Αν.Αττικής το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου 2012, στα Κανάκια Σαλαμίνας.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει σκοπό να γνωριστούν οι ενωμοτίες της Περιφέρειάς μας, να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι. Μέσα από την εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας συστήματος, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε μεγάλα παιχνίδια σταθμών, σε παιχνίδια δράσης, σε αεροπροσκοπικές και ναυτοπροσκοπικές δραστηριότητες, στο βραδινό πρόγραμμα και σε άλλες δραστηριότητες-έκπληξη, περνώντας ένα διήμερο στη φύση παρέα με Προσκόπους από όλη την Ανατολική Αττική.
Το κόστος συμμετοχής ανά Πρόσκοπο ανέρχεται στα 30ευρώ και περιλαμβάνει: μετακινήσεις, μεταφορές, υλικά προγράμματος, αναμνηστικό, γεύματα (μόνο βραδινό Σαββάτου & πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό Κυριακής).
Η Δράση αυτη ειναι μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της ομάδας μας και μια ευκαιρία να δουν και να επικοινωνίσουν με προσκόπους της ηλικίας τους από άλλα συστήματα. Σας περιμένω όλους να δώσουμε ένα δυνατό παρόν της ομάδας μας στη Σαλαμίνα.

Κένταυρος


1 σχόλιο:

Persa Drouga είπε...

Καταπληκτική ιδέα και ελπίζω ο καιρός να είναι καλός για να χαρείτε την εξοχή και το παιχνίδι.